מדיניות פרטיות
- הפרופיל שלכם לעולם אינו ציבורי — לא במדריך, לא במנוע חיפוש. מועמדים אינם יכולים לעיין או לחפש; הם רואים רק את הפרופיל האחד שאנו מציעים להם.
- התמונות שלכם נראות על ידי האנשים שאנו מציעים לכם ועל ידי השדכן העובד על השידוך שלכם — ועל ידי כל מי שיש לו את קישור השיתוף שלכם, רק אם הפעלתם שיתוף. הוא מתחיל כבוי. אנו מסירים אוטומטית נתוני מיקום מכל תמונה.
- האימייל והטלפון שלכם מוצגים רק לשדכן המטפל בשידוך שאתם חלק ממנו, כדי שיוכל להשיג אתכם. לעולם לא לחברים אחרים.
- קורות החיים שלכם נראים על ידי שדכנים ועל ידי הצד השני של שידוך — אותם אנשים שהיו מקבלים אותם בכל שידוך.
- דילוג הוא פרטי. לעולם לא נאמר לאיש שדילגתם עליו, ועניין חד־צדדי לעולם אינו נחשף.
- מחיקה פירושה מחיקה — החשבון, התמונות, קורות החיים והיסטוריית השידוכים שלכם, מדף החשבון שלכם, בכל עת.
מה אנחנו אוספים
המידע שאתם מוסרים: קורות החיים, התמונות, מה שאתם מחפשים, ההשקפה שלכם ופרטי קשר (אימייל וטלפון). זה כולל מידע על הרקע הדתי שלכם.
איך אנחנו משתמשים בו
- לבניית הפרופיל שלכם ולהצעת אנשים שמתאימים.
- לאפשר לשדכן להשיג אתכם (עם פרטי הקשר המאומתים שלכם) כששני הצדדים מביעים עניין.
- לשליחת הודעות חשבון, חדשות על שידוך ותזכורות בדיקה.
מי יכול לראות את הפרופיל שלכם
חברים אחרים ושדכנים בפלטפורמה, וכן — אם השארתם את הפרופיל ניתן לשיתוף — כל מי שיש לו את קישור השיתוף או קוד ה־QR שלכם. תוכלו להפוך את הפרופיל לפרטי או להשהותו בכל עת.
הבחירות שלכם
- השהו או הסתירו את הפרופיל שלכם מתי שתרצו.
- מחקו את החשבון והנתונים שלכם מדף הפרופיל שלכם.
- אנחנו לעולם לא מוכרים את הנתונים שלכם.